U wilt uw zaak afdoende beveiligen tegen inbraak en diefstal?
U wilt kunnen terugzien wie er in uw bedrijf/winkel is geweest?
Uw verzekering eist beveiliging door een erkend beveiligingsbedrijf?

Criminaliteit is een vast gegeven in onze hedendaagse samenleving. Toenemende aandacht van de overheid voor bestrijding van criminaliteit betekent niet dat u als ondernemer minder actief kunt zijn. U zult afdoende maatregelen moeten nemen om uw bedrijf, goederen en medewerkers te beschermen. Professionele elektronische beveiliging en camerabewaking bieden de beste bescherming tegen criminaliteitsrisico’s.

VRKI risicoanalyse

Op basis van de VRKI risicoanalyse (verbeterde risicoklasse-indeling) bepalen wij het inbraakrisico en stellen vast welke organisatorische, bouwkundige en elektronische preventiemaatregelen van welke zwaarte genomen moeten worden.

 

Beveiligingsplan

Afhankelijk van de aard en de zwaarte van de risico’s en de attractiviteit van de aanwezige goederen stellen wij een pakket preventieve maatregelen op. U kunt daarbij denken aan:

  • Inbraaksignalering met de meest effectieve vorm van detectie
  • Camerabewaking waarmee u, indien gewenst, op afstand kunt meekijken of terugzoeken
  • Toegangscontrole
  • Melding van calamiteiten aan onze meldkamer met doormelding aan een bewakingsdienst of de politie

Camerabeveiliging

Door de zichtbare aanwezigheid van een camerasysteem zal het risico op inbraak, vandalisme en diefstal sterk afnemen. De beelden kunnen worden bekeken op locatie of op afstand, waardoor u altijd kunt beschikken over actuele en oude beelden. Met name voor camerabewaking kunnen wij dankzij eigen import geavanceerde apparatuur leveren tegen zeer concurrerende prijzen.

Alarmopvolging

De centralisten van onze meldkamer staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om uw alarmmelding te verwerken. Zij brengen u, de door u opgegeven adressen en eventueel de politie of alarmopvolgingsdienst zo snel mogelijk op de hoogte.

Ervaar ons maatwerk in service

Met een servicecontract bent u verzekerd van periodieke controle op de juiste werking van uw beveiligingssysteem.

Wilt u concreet weten wat de beste beveiliging is voor uw woning of bedrijf, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies. Vul het contactformulier in of bel ons op 0180-468624.