U wilt met een veilig gevoel een aantal dagen van huis kunnen gaan?
U wilt uw kostbare bezittingen beveiligen tegen inbraak en diefstal?

Jammer genoeg moeten we in ons dagelijks leven rekening houden met de gevaren van inbraak, vandalisme en criminaliteit. Veel mensen voelen zich niet veilig op straat, of zelfs niet in hun eigen huis. Met professionele woonhuisbeveiliging kunnen we de risico’s tot een minimum beperken. Dat geeft een veilig gevoel, als je soms alleen in huis bent of een aantal dagen van huis gaat.

Risicoanalyse

Op basis van de waarde van de attractieve zaken in uw woning bepalen wij de VRKI-klasse die voor u van toepassing is. Aan de hand hiervan wordt vastgesteld welke organisatorische, bouwkundige en elektronische preventiemaatregelen genomen moeten worden. De risico-analyse voor woonhuizen is alleen dan noodzakelijk wanneer de verzekeraar beveiligingsmaatregelen eist.

Beveiligingsplan

Op basis van de huidige regelgeving en uw persoonlijke wensen maken wij een professioneel beveiligingsplan. Speciaal voor woonhuisbeveiliging werken wij tevens met draadloze alarmsystemen, waardoor hak- en breekwerk en ontsierende bekabeling voorkomen worden. We hebben verschillende technische mogelijkheden voor inbraaksignalering. De systemen kunnen ook gedeeltelijk worden ingeschakeld zodat bijvoorbeeld de woning ’s nachts beveiligd blijft terwijl u slaapt. Het alarm kan doorgemeld worden naar onze meldkamer, maar ook bijvoorbeeld naar uw mobiele telefoon. Ook camerabeveiliging behoort tot de mogelijkheden.

Alarmopvolging

De centralisten van onze meldkamer staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om uw alarmmelding te verwerken. Zij brengen u, de door u opgegeven adressen en eventueel de politie zo snel mogelijk op de hoogte.

Ervaar ons maatwerk in service

Met een servicecontract bent u verzekerd van periodieke controle op de juiste werking van uw beveiligingssysteem.

Wilt u concreet weten wat de beste beveiliging is voor uw woning of bedrijf, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies. Vul het contactformulier in of bel ons op 0180-468624.